Laatste nieuws!

We hebben nog enkele tap evenementen dit jaar.
Indien je hiervoor neit bent ingeschreven maar wel interesse hebt, pas dit dan aan op uw profielpagina of contacteer ons.


Het eerstvolgende evenement is:


K-Events Ledendag te, Tessenderlo op
Zaterdag 25 september 2021
Extra info


Komende evenementen:


Back To The 90's And 00's (Part 1) te, Antwerpen op
Zaterdag 6 november 2021
Extra info


30+ Party (Herfst) te, Aarschot op
Zaterdag 6 november 2021
Extra info


Wat zijn wij

K-Events vzw is een vereniging van mensen die zich inzetten ter ondersteuning van meerdere goede doelen. Om fondsen ten behoeve van deze goede doelen in te zamelen zijn we actief op meerdere evenementen.

K-Events vzw is een vereniging met enthousiaste, flexibele en geëngageerde vrijwillige medewerkers met ruime ervaring in de evenementenwereld.

K-Events vzw is in 2017 opgericht als een onafhankelijke culturele vereniging zonder winstoogmerk.

K-Events vzw heeft als doel de culturele ontwikkeling te bevorderen. Wij doen dit door het zelf organiseren van evenementen of door samenwerkingen aan te gaan of door logistieke ondersteuning (bv. ticketing, publieksbegeleiding, ...) te leveren aan evenementen van anderen.

K-Events vzw wil aan de hand van culturele initiatieven positieve emoties losmaken en geëngageerde mensen bij elkaar brengen Dit enthousiasme vormt een perfect platform voor al onze partners en leden.

K-Events vzw wordt uitsluitend door vrijwilligers gedragen.


K-Events vzw © 2017 - 2021 - Luchtvaartstraat 1, 3500 Hasselt - Gebruikersvoorwaarden - Contacteer K-Events vzw - Login op ledenbeheerHelp via Teamviewer